G a l e r i e

KUNST IN DE BOLLENSCHUUR

Pieter van de Beek, Atelier en galerie “De Bollenschuur” , Delfweg 115, 2211 VL Noordwijkerhout

K u n s t

 

Home

 

Foto's

 

Schilderles

 

Andere sites

 

Inschrijvingen

 

Opdrachten

 

 

Routeplanner

 

 

Zelfstandig schilderen in Atelier ‘De Bollenschuur’

Voor het eerst geef ik de mogelijkheid om vrij zelfstandig te kunnen schilderen in het Atelier. De bedoeling is dat er over twee avonden verdeeld geschilderd kan worden. Net als bij de beginners lessen. Bijvoorbeeld op maandag- en de woensdagavond staat het atelier open voor zelf schilderen. De cursisten schrijven per week in op welke avond ze wensen te komen. U bent dus niet vast gebonden aan 1 avond.

 

Er ligt een agenda in het atelier waarin wordt ingeschreven. Maximaal 4 / 5 schilders per avond. Wilt u elke maandag of woensdag schilderen, dan kunt u dit vooruit al noteren in de agenda. Er wordt per termijn, ik noem het kwartalen, opgegeven voor de lessen. Deze bestaan uit 10 lessen.

 

Zelfstandig schilderen / werken werkt zo.

U neemt uw eigen materiaal en ideeën mee, de ruimte staat beschikbaar en ik ben er voor als er vragen zijn en als u hulp of iets nodig heeft. In het atelier staan ezels, verf, schildersboeken en een drukpers. Heeft u een kleur niet en wilt u iets gebruiken dan kan dit. Tegen betaling zijn er doeken, panelen en papier te krijgen.

 

Ga naar "inschrijvingen" en meldt u aan door het inschrijf formulier "zelfstandig schilderen" uit te printen en ingevuld te versturen naar onderstaand adres. U betaald het inschrijfgeld door dit over te maken naar:

G.P. van de Beek

Delfweg 115

2211 VL Noordwijkerhout

Rabobank 307408906

 

Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro, waarvan U alvast 4 lessen betaald heeft. In de eerste les betaalt U het resterende bedrag van 60 euro contant aan mij. U mag ook alles in een keer overmaken.

 

Kosten: zelfstandig schilderen bedraagt gemiddeld dus 10 euro per les.

Er is koffie en thee volop aanwezig.

 

Heeft U nog meer vragen of informatie nodig, vraag het gerust. U kunt dan een mail sturen naar mijn email adres.

Pieter van de Beek

 

 

 

 

K l e u r

Webdesign by S. Brugman

V e r f